Coachingstraject

Oudercoaching

In het coachingstraject sta jij als ouder én mens centraal. Ik stem mijn coaching af op jouw hulpvraag en behoeftes. Tijdens het gratis intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag. Als het klikt, kunnen we daarna de lengte en de vorm van het traject bepalen. Omdat iedereen uniek is, is ook ieder traject uniek. 

Mijn coaching is altijd empathisch, praktisch en oplossingsgericht. Gesprekken vormen de basis van het coachingstraject. Daarnaast werk ik met verschillende tests en praktische oefeningen. Mijn methodieken zijn o.a. AAP, Transactionele Analyse, Archetypen. Passend bij de hulpvraag zet ik een bepaalde methodiek in. 

De investering voor een losse sessie van een uur is 70 euro inclusief BTW. De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Amsterdam en soms ook buiten in de natuur.

Kindercoaching

In het coachingstraject voor kinderen staat je kind centraal. Tijdens de sessies praat en speel ik met je kind. Ook maak ik gebruik van verschillende methodieken, die ik afstem op je kind en de problematiek. In mijn praktijk heb ik speelgoed dat past bij de belevingswereld van kinderen: spelletjes, poppen, knuffels, knutselspullen etc. Maar ik maak ook gebruik van muziek, beweging, verhalen en mindfulness.

De sessies met je kind zijn altijd ontspannen en laagdrempelig. Spelenderwijs werk ik aan een vertrouwensband. Tegelijkertijd observeer ik je kind. Ik ga ervan uit dat het antwoord in je kind zelf zit en samen met je kind ga ik hiernaar op zoek. De sessies vinden meestal plaats in mijn praktijk in Amsterdam. Ook coach ik regelmatig in de natuur en op verzoek kom ik bij kinderen thuis.

Een telefonische consult (kennismakingsgesprek) is gratis. De investering voor een sessie van een uur is 70 euro inclusief BTW. Je kunt de kosten als bijzondere ziektekosten bij je belastingaangifte opvoeren.

 

Wat kan ik voor je doen?