Over mij

Ervaring & Missie

Missie

Ik ben Ruby Greeve, 42 jaar en ik woon samen met mijn man, 2 kinderen en hond in Amsterdam. Ik ben open, nieuwsgierig, betrokken, enthousiast, empathisch en verbindend. Mijn missie is het leven van mensen mooier maken. Als ouder- en kindercoach help ik jou en je gezin op weg naar meer rust, verbondenheid en geluk.

Ervaring

Jarenlang heb ik gewerkt als interviewer/verslaggever voor televisie. Luisteren naar verhalen van mensen vind ik nog steeds geweldig, maar ik wil mensen ook verder helpen. Daarom heb ik een aantal jaren geleden het roer omgegooid. Mijn ervaring als interviewer komt als coach goed van pas. Ik voel mensen makkelijk aan en kan goed luisteren. Mijn coaching is praktisch, empathisch en oplossingsgericht.

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij coachingsbureau The Lab of Love van Jeroen Hoekman en Frances Ruijter, gespecialiseerd in o.a. hechting en archetypes. In 2016 heb ik hier de coachingsopleiding voor volwassenen afgerond. Daarnaast ben ik toen mijn eigen coachingspraktijk in Amsterdam begonnen. Tijdens het coachen merkte ik steeds weer hoe bepalend je jeugd is voor je verdere leven. Een fijne kindertijd is ontzettend belangrijk. Om ouders nog beter te kunnen begeleiden in het ouderschap, heb ik  in 2018 een opleiding tot kindercoach afgerond. Naast ouders coach ik nu ook kinderen en als kindercoach ben ik verbonden aan Kind Stap Sprong.

Wat kan ik voor je doen?